Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Heklan ensimmäiset pennut syntyivät 21.6.2008. Näistä pojista löydät tietoa myös Tunturiketun sivuilta (Tunturiketun kennel) Tunturiketun I-pentueen sukutaulu KoiraNetissä Pennut syntyivät hitaasti ja aika kovien ponnisteluitten seurauksena, emo kun on pieni ja pennut olivat niin suuria. Pentuja syntyi 4 urosta. Valitettavasti kolmantena syntynyt suurin uros kuoli, luultavasti hapenpuutteeseen tai synnytysavusta tulleisiin vaurioihin. Menetetty pentu oli kaikin puolin terveen oloinen n.400g painoinen. Jäljelle jäi 3 reipasta ja hurjaa poikaa!

Pennut elävät omissa kodeissaan, mutta päivittelen silloin tällöin tietoja, jos ja kun niitä saan. Pikkupentukuvat ja kertomukset jätän vähemmälle, pojathan ovat jo kovin isoja! Pojilla on omat "sivunsa" minne löydät linkin tuosta vasemmasta palkista.


Hekla ja Tunturiketun Iringur Hrafn, Ingolfur Haförn ja Imar Himbrimi, pojat kuvassa 6vko

I-pentujen isä on: Kans & Fin & Est & Lv Mva Isak av Holteheia A/A lonkat, 0/0 kyynärät 0/0 polvet, sydän & silmät ok! Luonnetesti +125 laukauskokematon.  Saku KoiraNetissä Sakusta löydät lisää tietoja ja parempia kuvia Blenmarin kennelin sivuilta: Blenmarin kennel 

Saku Tampereella 2008  


Keväinen kaunis kuva Sakusta, pentujen isästä.

©2019 HoitoTassu & Kennel Gelgja's - suntuubi.com